Annons


Aerin Lauder – inredningsinspo av högsta klass

Aerin-Lauder-Gracie-via-Dec-a-porter

Någon som verkligen har raffinerad smak och klass på sin inredning är Aerin Lauder, en av arvtagerskorna till miljard-imperiet/kosmetikajätten Estée Lauder. Jag följer henne på instagram och hon lägger bland annat ner en förmögenhet på snittblommor. Om jag blundar så känner jag nästan att mitt liv är så där perfekt, som Aerins! Då skulle jag också gå omkring i färgglada designerplagg, bära sidensandaletter med rosetter inomhus, ha håret salongsfönat, beskåda den dyra konsten på väggarna och bjuda hem mina lika framgångsrika (och rika) vänner på svulstiga middagar med avslutande cocktails i sammetsdivaner. Sen öppnar jag ögonen och inser att verkligheten hunnit ikapp.

Annons

Men om du vill ta in en liten dos av Aerin i din inredning så gäller följande:

  • Inred med växter och blommor. Jag menar överdådigt stora buketter och prunkande bordsdekorationer.
  • Tänk juvelfärger i kombo med vitt, blommiga och tropiska mönster och guld, guld, guld i alla detaljer.
  • Plocka in så mycket stora och pampiga krukor som du kan.
  • Spraymåla gamla trista möbler med guldfärg och skapa en exklusiv och mystisk look.
  • Tavlorna ska vara STORA. Kuddarna likaså.

AERIN_AD-IMAGE_FINAL1

Aerin-Lauder-Hamptons-House-on-Rhyme-Reason-15

2713_403ea2e851b9ab04a996beab4a480a30

aerin-lauder_quer_v650xx

Bilderna är lånade från tyska Vogue, Dec-a-Porter, Rouge-18, DuJour

LÄS OCKSÅ

(16)
(0)

Annons


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD