Annons


Barnrumsinspiration

foto : sofi sykfont :

foto : sofi sykfont :

Vi har bara hunnit fixa grunderna i barnens rum hittills. Men fortfarande saknas de charmiga detaljerna som gör rummen mysiga. Som exempelvis hyllor på väggarna, inramade tavlor av deras teckningar, lampor, ljusslingor, små vimplar och annat kul. Jag letar just nu lite inspiration här och gillar verkligen känslan i detta rum. Fotot är från Sofi Sykfont och föreställer stylisten Elin Wallins barnrum. Jag gillar särskilt det sköna ”trädet” som de gjort som hänger i taket. Att ta in saker från naturen in i hemmet blir väldigt finstämt tycker jag. Stjärndekoren som får vandra upp i taket från väggen blir också en kreativ detalj. Har man en mättad och dämpad grå nyans som bas, som i detta fall, blir det trevligt med bleka pasteller i inredningen, på tyger och liknande.

Annons

 

LÄS OCKSÅ

(41)
(0)

Annons

  • Andrea

    Många fina detaljer men har svårt för ” mörka” färger som tex grått på väggarna i barnrum. Föredrar ljusa pastellfärger. Stjärnorna på väggen/ taket i guld skulle gå hem hos mina barn!

    • Charlotta Flinkenberg

      Mmm, jag kan hålla med om att färgerna i basen kanske bör vara ljusa, men det är förstås en smaksak. Det blir ju dock en helt annan effekt av dessa väggar om man exempelvis hade valt ett ljusare golv. Jag älskar också stjärnorna som vandrar på väggen upp mot taket!


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD