Annons


Blir alldeles matt

Så vit det bara går till mitt dressingroom, det är jag i alla fall säker på!

Så vit det bara går till mitt dressingroom, det är jag i alla fall säker på!

Alla dessa val… Nu är det färg och material till heltäckningsmatta i vårt master bedroom samt till mitt dressingroom.

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

 • Eriks

  Låter fint med vit matta men är du inte rädd för att det blir smutsigt ? Tänkte då ni har barn

  • Charlotta Flinkenberg

   Relevant fråga, som vi ofta får, som trebarnsföräldrar. Men faktum är att vi försöker minimera riskerna. Vi hade en vit skinnsoffa i flera år vilket gick alldeles utmärkt. Skinn går å andra sidan rätt enkelt att torka av/rengöra. Vitt tyg däremot… Våra barn har inte leriga skor inomhus och de får inte gå omkring med mat eller godis eller liknande utan äta sådant vid matbordet – punkt slut. Och vi har drillat dom i att tvätta händerna efter varje måltid. Lite vardagsedge får man stå ut med – går det så går det! =)

   • Camilla

    Hej! Jag har vit heltäckningsmatta i min walk in closet, med två smågrabbar som nu hunnit bli 6 resp 2,5 år gamla. Det går jättebra, de är inte så smutsiga när vi är på övervåningen och de går inte med skor inomhus. Dessutom verkar mattan väldigt smutsavisande. Vi har haft vår i tre år nu. Däremot är jag glad att jag har garderober med dörrar, i vårt förra hus hängde alla kläder öppet och blev både dammigt och lite solblekt. Lycka till!

    • Charlotta Flinkenberg

     Hej Camilla! Intressant input, tack. Jag är kluven till det där med stängda dörrar eller ej, vill ju gärna se kläderna. Har sett en variant som innebär att man har glasdörrar, ungefär som ett vitrinskåp, och det skulle förstås kunna vara en kompromiss? håller med om risken för att det blir solblekt annars. Dammigheten upplevde jag inte som ett problem i mitt förra dressingroom, men så är det ju rätt bra rotation på plaggen också eftersom jag använder dem ofta =). Tack för att du läser!


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD