Annons


Denna ugn blir det!

  
Efter flera veckors velande och frustration har vi nu enats om vitvaror till vårt lantkök. Det blir bland annat den här vackra ugnen från Smegs Cortina-kollektion. Otroligt stilig, tycker jag! Hade varit ännu snyggare om den gick att få med mässingdetaljer men då det var omöjligt har vi förlikat oss med det faktum att leta efter antikt silver i övriga inredningen. 

Annons

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

  • Charlotta Flinkenberg

    Hej där Pernilla! Roligt att du hittat hit, välkommen! Tack för att du läser =) Man måste förstås inte matcha alla metaller i köket (eller på andra ställen heller för den delen). Personligen gillar jag missmatchning och avvikande detaljer gällande mycket annat som färger, materialval, texturer mm. Men med metaller… där är jag väldigt konservativ. Blandar inte guld och silversmycken heller. Och har jag guldkedja som syns på skinnjackan ”kan jag” inte ha en väska med silverdetaljer. Superfånigt! Men sån är jag… Jag tycker bara det var lite tråkigt och klent med urvalsutbud för Smegs produkter. Det finns ingen konsekvens i deras tänk gällande färgkombinationer. Vissa färger finns ihop med mässing men inte andra. Vitt torde ju vara en ganska vanlig färg så varför den inte har mässing eller antikbrons-detaljer är enligt mig obegripligt. Men jag kanske ångrar mig om fem år och byter ut blandare och beslagen i köket till mässing ändå! Kram tillbaks


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD