Annons


En liten väggmålning månne?

Jag är sugen på att ta mig an någon rolig väggmålning i vår son Lukas rum. Tvillingarnas rum är färgglada och härliga men jag tycker att den grå väggen i hans rum blev lite steril. Att göra någon form av väggmålning blir ju väldigt fint och dekorativt. Här kommer några exempel jag hittat (även om inte alla är anpassade just för en tioårig pojkes rum, men mest för att kicka igång inspirationen). Någon av er som har erfarenhet av att måla så här?

Annons

purple-kids-Bedroom-15

boys-room-ideas-photos

cool-boy-bedrooms-ideas-633x475

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

 • Johanna

  Det jag skulle ha i åtanke är att snart är han tonåring. Visst en vägg kanske inte kostar så mycket i tid och pengar att göra men det vore roligt att ha något någorlunda tidlöst så det inte blir för barnsligt – för snabbt. Har han något intresse som hållit i sig länge eller favoritfärger så är det bara att köra. Man ska ju leva här och nu i första hand! 😉

  • Charlotta Flinkenberg

   Hmmmm, du kan ha en poäng i detta. Men jag känner att jag ofta bromsar mig själv just pga detta. Och samtidigt – de är ju fortfarande barn och jag hade själv önskat att få ha ett lite crazy rum bara anpassat för mig när jag var i den åldern! Det är väl bara att…måla om? Så tänker jag. Men samtidigt lite krångligt förstås, haha… Tack för input!

 • Emilia G

  Jag tycker du ska dekormåla! Eller ha nån schablon och sen måla över. Eller göra jättestora tavlor som sen går att ta bort – ger ju också ett ”lyft” för rum.


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD