Annons


Fusket med den där gula Kitchen Aid:en

kitchen aid

Som ni kanske har sett i de fina bilderna som togs på mitt kök till reportaget i Drömhem & Trädgård så har jag en rostbrun Kitchen Aid i metallic. Till fotograferingen ville jag dock mycket hellre ha en knallgul, eftersom flera accenter i bilden skulle gå i gult och jag tyckte det blev en fin kontrast som poppade mot det grå. Men jag hade inte riktigt lust att lägga 5500 kr (eller vad de där maskinerna nu kostar) på att köpa ytterligare en Kitchen Aid fast i annan färg. Så jag mailade Kitchen Aid och bad att få låna en till plåtningstillfället!

Annons

Sagt och gjort. Men de skickade tyvärr en som var mer saffransgul och inte alls så där kycklinggul som jag förklarade i telefon. Och dessutom fick jag inte tag på själva Kitchen Aiden förrän dagen EFTER plåtningen med Drömhem. Kris och panik! Men: jag skulle ändå ta andra bilder på köket, med en annan fotograf. Så jag mutade honom med lite köpe-fikabröd av den finare sorten och bad honom ställa om färgen på det gula så att den blev mer gul. Och det gjorde han!

Slutresultaten blev ju jättefint som ni ser! Men det är varken min Kitchen Aid på bilden, eller ens den riktiga färgen, haha. Så här går fusket till bakom kulisserna ibland på fotograferingar. Mina tänder var för övrigt inte riktigt så där vita på originalbilden. Jag tyckte det fick vara nog med gula inslag och bad även fotografen att justera färgerna på tänderna, något ljusare…

Kitchen aid 2

Foto: Pavel Maira

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD