Annons


Gissa växten, del 3

Ni är ju ena riktiga trädgårdsexperter vetja! Så jag fortsätter med bilder från trädgården – vad är detta? Alltså växten med de rosa blommorna?

  
  

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

 • Anna Linnea

  Den var lätt! Det är en rhododendron! Och under skymtar Löjtnanshjärtan.

  • Charlotta Flinkenberg

   Se där! Lätt om man kan sånt här… haha. Tack för infon!

 • madde

  Säg att du skojar… ; )

  • Charlotta Flinkenberg

   Nope – I wish! Så här illa är det. Jag är bra på många andra saker – men just trädgård och växter är inte en av de sakerna. Sorry! Men varför ska jag vara expert på sånt när ni, mina duktiga läsare, ändå hjälper till? =) Jag kan knappt skilja en ros från en tulpan…

 • vera

  Kan kanske vara sorten ‘Roseum Elegans’.

  • Charlotta Flinkenberg

   Kanske det! Måste googla. Fint namn i alla fall!

 • Helena

  Mycket riktigt en rhododendron. Lite surjordsgödning efter blomningen på den så blir den glad. Innan juni är slut brukar jag gödsla. Det är kul med gödsel 😉 Att ge växterna vad de behöver då känner jag mig så nöjd så 😀
  KRAM från mig!

  • Charlotta Flinkenberg

   Tack för dessa proffsiga råd! Känns skönt att få tips av en tvättäkta expert! OK, dags att åka och köpa gödsel då antar jag… Du borde komma hit och ge min trädgård en ”makeover”. Eller kanske bara ”takeover”, haha. Kram tillbaks! =)


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD