Annons


Grillade marshmallows 

Tänkte överraska barnen med en edgy efterrätt i helgen och bjuda på grillade marshmallows som jag tillagade i den öppna spisen. Vilket var en skitdålig idé! Först började en av grillpinnarna att brinna eftersom jag inte preparetat dem med att ligga i vatten först. Sedan smälte en marshmallows helt och hållet och resten började ryka och blev svarta av sot eftersom jag var för ivrig och inte hade inväntat den rätta glöden. 

Annons

Och hur håller man egentligen i själva pinnarna?! De är ju inte tillräckligt långa? Försökte bygga en förlängning med ett köksredskap som dock var av plast och började smälta… 

Ingen gasolbrännare hade jag heller så det slutade med att jag stod runt hörnet och fusk-svedde marsmallowsen med en tändare tills de fick lite färg, haha… 

Och givetvis slutade allt med att barnen säger ”Det var inte så gott faktiskt, men vi tar gärna mer av glassen och chokladsåsen”.

  

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

 • Amanda

  Mysigt ändå.
  Typ såna här pinnar kör vi med, långa i metall med trähandtag:
  http://www.amazon.co.uk/QUALITY-STAINLESS-SKEWERS-WOODEN-HANDLE/dp/B006918K4M

  Funkar även bra till korv & rosta bröd – barnen älskar’t!

  • Charlotta Flinkenberg

   Ja, SÅDANA skulle jag förstås haft! Vi har ju metall-pinnar någonstans… i en av kartongerna med kökredskap som jag ännu inte packat upp pga inget kök (och för att jag inte trodde att jag skulle få användning för grillverktyg i januari, men se där hade jag tydligen fel!). Bra knep! Rosta bröd säger du? Hmmm…. Måste testa det med! =)


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD