Annons


Hallens belysning på plats

Kotten 1

Äntligen börjar vi få upp lite lampor i huset. Vi har haft tillfälliga lösningar pinsamt länge nu, det har hängt lösa sladdar och varit fel lampor i olika rum. Men igår tog vi tag i problemet (rättare sagt: jag bad min man ta tag i problemet medan jag satte på en kopp kaffe). Och nu: varde ljus i alla rum! Särskilt förtjust är jag i Kotten-lampan vi fått upp i hallen. Det är en dramatisk pjäs som är tung som bly och var besvärlig att få upp. Egentligen för modern i sin stil för detta hus, men ALLT kan ju inte vara puttinuttigt och retrogulligt, så vi skapar lite kontrast med denna lampa vilket jag gillar.

Annons

Kotten 2

Den ser ut lite som en blandning av ett rymdskepp och en kotte, eller hur?

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

  • Sofie

    Tycker den passa in skitbra där!

    • Charlotta Flinkenberg

      tack Sofie! Tycker vi med! =)


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD