Annons


Inspiration: Less is bore

Zara home 05

Jag är inget större fan av ordet ”stilrent”, vare sig det gäller kläder eller inredning. Kreativt, svulstigt och glamouröst är ord jag hellre förknippar med inredning och framförallt dukning. Hos oss är det min man som står för matlagningen (jag hjälper dock till genom att äta upp maten!) men jag tycker om att göra vackra dukningar. Zara Home är en av mina absoluta favoriter gällande spännande och snygg inredning som inte är ängsligt minimalistisk, utan mer åt det orientaliska och dekadenta hållet. Den här vackra dukningen får bli min inspiration inför vinterns fester. Med tanke på det flyttkaos vi snart befinner oss i så dröjer det kanske innan jag får till den här typen av bord. Det kommer mer handla om hämtpizza på papptallrikar med flyttkartonger som provisoriskt bord under en period… Till nyår hoppas jag dock kunna presentera något liknande här i bloggen i dukningsväg!

Annons

Bilden kommer från Zara Home. 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD