Annons


Kärlek på burk

   
 Den här burken med handskrivna affirmationer och peppande, personliga ord, fick jag förvisso inte i julklapp men jag tittade i den igår. Det är en gåva av min bästa vän och mitt i all kommers dessa dagar så lyser såna här hemgjorda, omtänksamma paket extra starkt. Min jul var sentimental och lite vemodig, hoppas ni hade en mysig jul med nära och kära. Jag ser mest fram emot att få FLYTTA IN i huset nu (golven blir klara i övermorgon). Och medan ni äter knäck och slappar i soffan så jagar vi rätt på flyttkartonger och börjar lägga strategi för packning. Samtidigt har jag ofrivilligt blivit en smärre expert på packning då vi flyttat en del genom åren. Så ett specialinlägg med mina bästa tips om att packa och flytta kommer lite senare. 

Annons

Men först… Lite risgrynsgröt. Med smörgrotta!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

  • Anna

    ❤️❤️❤️


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD