Annons


Lite sur och kanske därför sugen på citronträd

Lemon tree

Jag har haft en intensiv helg med möhippa som innefattade Kung Fu (varpå jag stukade pekfingret), spabesök och kanske 35 000 kalorier och fem timmars sömn, sammantaget. Väldigt roligt, men nu är energinivån på noll, jag har massor av jobb att ta igen eftersom hela lördagen gick bort, jag känner mig stressad och är lite småirriterad och sur på en massa folk (inget viktigt, men ni vet hur man kan känna sig), lite allmän PMS-nivå helt enkelt! Och kanske just därför är jag EXTRA sugen på ett citronträd. Till köket! Jag känner att det är något som FATTAS i vårt vackra, nya kök. Och det är lite färg. Och citroner. Så nu måste jag hitta ett sånt träd! Vet att det inte är någon picknick att ta hand om dom, men jag får väl se det som en utmaning. Små citroner gula. Var köper man såna här träd? Finns de kanske inte att köpa året om?

Annons

Den vackra bilden kommer från Martha Stewart.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

  • PMS-podden

    Hej fina du! Nästa gång pms:en slår till, kika in hos oss på på PMS-podden! Vi lovar garv och igenkänning..och då brukar det kännas lite bättre. Plus! Massor av braiga tips hur du kan må bättre ”de där jävla dagarna” Kram från
    oss! https://www.acast.com/pmspodden

  • Andrea

    Min kompis köpte ett fint på Ikea för bra pris för 2 v sedan. Plantagen i Barkarby hade också då men dyrare.


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD