Annons


Måleri-haveri och flyttkaos


  
Ursäkta om det blir tillfälligt avbrott här i bloggen idag men vi är mitt uppe i flyttkaos nu. Och som om inte stressen över att flytta IMORGON håller på att knäcka oss som det är så råkade vi ut för en smärre målerikatastrof igår. Maken ringde från nya huset och sa kortfattat: ”Det har hänt en olycka. Jag har tappat 6 liter målarfärg på vårt nyfixade golv. Och sen ramlade jag i det. Du behöver komma hit NU med nya kläder åt mig, en skurhink + mopp, trasor, handdukar och sopsäckar. Ställ inga frågor, tack.”

Annons

Well – synen som mötte mig… Alltså, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men vad hade det hjälpt om jag började skälla? Så det var bara till att börja torka upp och skura. Trodde ALDRIG det skulle gå bort men vi gick faktiskt undan det mesta. Det stänkte tyvärr lite på tapeten också, får se om vi kan skrapa bort det sen.

Vilken pärs! Man brukar säga att man kommer att skratta åt sådant här senare, men vi garvade redan igår åt eländet.

Nu får ni ursäkta men jag har 45 kartonger kvar att packa…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD