Annons


Bloggflytt + tack för den här tiden!

flyttbil

Det här blir mitt sista blogginlägg på denna mysiga portal. Jag tackar för mig efter knappt ett år på Drömhem & Trädgård, som var de första att låta mig pröva på att blogga om just inredning, vilket jag aldrig gjort förut. Varmt tack, chefredaktör Ebba och hela redaktionen för den möjligheten! Ett jättetack och stor kram även till webbredaktör Rosie, som jag kommer att sakna väldigt mycket. Mitt hjärta klappar ännu för denna trevliga och charmiga tidning, som jag fortfarande kommer att bläddra i för inspiration.

Annons

Jag flyttar min drömhemsblogg till Sköna Hem istället från och med idag (lite justeringar kvar att fixa där, så ha lite tålamod någon dag till). Fortsätt gärna att följa mig HÄR om ni vill, jag tycker det är fantastiskt med er läsares respons och fyndiga och bra tips och kommentarer om mitt hus och trädgård. Ni kan mycket mer om inredning än jag och jag uppskattar verkligen er närvaro.

Vi ses!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD