Annons


Throwback Thursday: Vår våning på Skeppargatan

Vi har förstås inte alltid bott i hus. Det har funnits många drömhem genom åren kan jag säga! Men man får väl ändra sig, eller hur? En period bodde vi en vacker våning högst upp i ett äldre hus på Skeppargatan på Östermalm i Stockholm. Lägenheten var lite knepigt planerad; gigantisk hall, minimalt kök, man var tvungen att passera ett sovrum för att komma in till badrummet osv. Men vi förälskade oss ändå i den! Paret som sålde lägenheten hade redan köpt annat boende i London och hade lite panik över att de inte fått denna såld. Vi gav ett skambud som vi sa bara gällde i några timmar. Och vi fick den. Knappt ett år senare blev jag gravid – med tvillingar. Och då var ju lägenheten definitivt för liten. Så då sålde vi den – efter 11 månader (!), men vi flyttade inte ut förrän några månader ytterligare.

Annons
Väggmålningen är placerad på en walk-in-closet som vi byggde i master bedroom.

Väggmålningen är placerad på en walk-in-closet som vi byggde i master bedroom.

Andy Warhol-tavlor och moderna inslag på möblerna... så skulle vi nog inte inreda idag. Och hur ser egentligen krukan till palmen ut?!

Andy Warhol-tavlor och moderna inslag på möblerna… så skulle vi nog inte inreda idag. Och hur ser egentligen krukan till palmen ut?!

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD