Annons


Tips på bra loppisar?

När vårt lantkök äntligen blir klart (om det nu blir det någon gång) så tänker jag gå loss på accessoarer och detaljer i vintage-stil. Gamla burkar, flaskor och sådant. Var hittar jag det? Nacka Byggnadsvård har charmiga saker men då kommer jag bli ruinerad. Loppisar har jag förstått är grejen, men var finns sådana i Stockholmsområdet? Kan förvisso ligga i Sörmland/Uppland men längre än så är jag inte redo att åka för att fynda. Några tips på var man letar? Är helt novis på sånt här!

Annons

oldschool

Jag är också på jakt efter ett gorånsjärn, efter att ha sett ett recept på gorån som verkar så sjukt mumsiga. Men jag vill inte köpa ett nyproducerat utan ett rejält, gammalt fint med vackert mönster, liknande det på bilden nedan som Kryddburken är stolt ägare till. Var finner jag sådana? Någon som vill sälja till mig?

ranjarn kryddburken

LÄS OCKSÅ

(35)
(0)

Annons

 • Isa

  Hej, jag har köpt massor av liknande saker på en loppis som heter Mimers på Norrtullsgatan. Enda kruxet – endast en gång på hösten (början av Sept.) och en gång på våren (slutet av April (början av Maj). Bästa loppis jag varit på! Lycka till!

  • Charlotta Flinkenberg

   Hej Isa! OK, den måste jag spana in. Menar du att kruxet är att de bara har öppet de tillfällena du nämner, eller att du bara har varit där just då? Tack!

 • Ann

  Hej!
  Jag köpte ett liknande rånjärn på Erikshjälpen, kostade nästan gratis! 50:-
  Erikshjälpen har mycket bra och förhållandevis billigt!

  • Charlotta Flinkenberg

   Hej Ann! Bra tips, ska genast kolla upp, tack =)

 • Karin

  Hej! Hittade på Tradera när jag sökte lite snabbt, sök på rånjärn så hittar du tex ett som ser ut som det på din bild, med avslut 4 februari.

  • Charlotta Flinkenberg

   Oj – vilket toppenbra tips, tusen tack, Karin!


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD