Annons


Tjejmiddag istället för galafest

c8 cheers

Dinner igen

I torsdags hade jag tre väninnor hemma på tjejmiddag. Några av dem hade egentligen planerat att gå på en stor galafest, men på grund av en del omständigheter blev det inte så och de hade helt enkelt inte lust att ta sig in till stan med mera pga sorg och annat. Så jag tänkte att ”äsch, då får väl galan komma hem till mig istället!”. Så jag bjöd på champagne (från Grönstedt), Prosecco (från Chill Out), gruyere-ost, fransk bondost med salami och lufttorkad skinka, samt rotfruktschips innan maten. Sedan blev det ugnsgrillad majskyckling och en sallad gjord på matvete, romansallad, getost (en av tjejerna är laktosintolerant men kunde äta just getost), valnötter, ruccola, balsamvinäger. Till efterrätt hann jag inte göra någon egenlagad variant pga tidsnöd (var tvungen att fixa med annat inför vår ”hemmagala”!), så det blev en sån där chokladmousse på pulver, som jag blandade med laktosfri mjölk. Och så pimpade jag den med snett skurna klassiska kokosbollar, haha (glutenfria i alla fall).

Annons

Och som sig bör på en galafest så hade jag på mig en rosa klänning (från Greta) och alla gäster fick med sig en fullmatad goodiebag på väg hem. Goodiebagen lottar jag för övrigt ut i min andra blogg, ni kan tävla om den här!

Vi åt gott, skvallrade, visade brösten för varandra (ja, en del av oss åtminstone… vi är ju i den åldern att man vill veta hur det kan se ut efter flera barn, eventuella plastikingrepp och liknande, haha), pratade om livets allvar och glädjeämnen, svek och framtidsplaner, analyser av våra uppväxter och annat. Och så lyssnade vi på en playlist enbart bestående av gamla stänkare till låtar från artister som Julio Iglesias, Michael Jackson, Donna Summer, Supertramp, Chicago, Motown-hits och soundtrack från filmer som The Lost Boys och Flashdance. Till den sistnämnda så körde Sabina (min svägerska) en fenomenal show där hon imiterade EXAKT dansscenen som Jennifer Beals gör på den där stolen då det kommer vatten på henne. Vi skrattade så att vi nästan kissade på oss.

En otroligt lyckad kväll och vi kommer att göra hemmagalor oftare, bestämde vi!

Skumpa 1

Tallrik

Dukning

Girls

Vinn goodiebag tjejmiddag

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

  • Emilia G

    Ser trevligt ut!


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD