Annons


Trädgården, en överblick

Garden C8

Jag har ju visat lite closeups på växter vi har i vår trädgård, men här kommer lite mer övergripande bilder av hur det ser ut hos oss. Det är – som ni ser – en väldig massa träd, växter, buskar och blommor att ge kärlek, gödsla (eller hur Helena?!), kratta, räfsa, plocka döda löv ifrån, ansa och vattna. Vi har nog inte riktigt förstått hur mycket arbete det är med att hålla den här vackra trädgården i trim. Tid som vi inte riktigt har…? Vad gör man? Lejer ut sånt? Det kan man väl göra, som med städhjälp? Eller hädar man då? Vi har varken kunskapen eller tiden att ägna någon timme om dagen på att hålla denna trädgård i skick. Jag kan ju knappt hålla pelargonerna på altanen vid liv, som mamma har köpt till oss… I-landsproblem, I know…

Annons

Garden 2

Garden 3

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

 • Helena

  Vilt med tuktat är mitt motto!
  Då kommer jag undan med en del ha ha
  Man behöver inte ha så perfekt bara det funkar 🙂
  Tycker det ser fint ut hos er. Lite ‘quick fix’ som jag kör med är att klippa gräset & ‘putsa’ bort överblommat lite då & då. Det kommer man långt med & så lite vilt i utkanten av trädgården. Det ska vara roligt att hålla på i trädgården inga måsten. Att njuta är viktigast!
  KRAM från mig!
  psst. tack för länkningen till min blogg :*


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD