Annons


Välkommen till mitt drömhem!

C8 home 2

Varmt välkomna alla nya (och kanske några gamla?) bloggläsare! Det här är min senaste bloggbebis: ”Charlottas drömhem”. Jag bloggar även här (om mode) samt här (om träning och hälsa). Inredning är egentligen inte mitt specialområde, men jag har samtidigt en del erfarenhet då vi har flyttat en del genom åren och för mig funkar inredning ungefär som kläder fast för hemmet – det handlar om estetik och funktion. Förmodligen kan ni läsare mer om inredning än jag, så jag hoppas att denna blogg inte blir en monolog utan en dialog! Jag tar gärna emot tips och feedback från er. Var inte blyg utan kommentera och ställ frågor eller framför andra åsikter. Jag lovar att svara på alla kommentarer.

Annons

Bloggen kommer att handla om hur jag och min man ska ta oss an renoveringen av vårt drömhus, en stor sekelskiftesvilla med sjöutsikt. Huset är magnifikt och fantastiskt på alla vis och vi vill behålla så många charmiga ursprungsdetaljer som möjligt, som är karaktäristiskt för denna hustyp/epoken. Men samtidigt har vi utmaningen att göra huset mer uppdaterat och anpassat för den moderna familjens behov. Vi har tre barn, en nioåring och tvillingar som är fem.

Ni får följa med på hela denna spännande resa, från tillträdet (som sker nästa vecka!), själva flyttprocessen, planering, måleriarbeten, tapetsering, möbelinköp, loppisfynd, arvegods, hantverkardilemman och materialval till före- och efterbilder av hisnande karaktär (förhoppningsvis!). Eventuella dikeskörningar och ”det här gick ju helt åt h-e” lovar jag också att visa, här censureras inget…

Det här ska bli så roligt, jag är väldigt exalterad! Och oerhört stolt över att få göra denna resa i Drömhem & Trädgårds trygga och vackra inramning.

Så – kliv in i bloggen och kika runt, jag hoppas att ni kommer tillbaka!

C8 home

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons

 • Ska bli jättespännande att följa!
  http://www.kathe.nu

  • Charlotta Flinkenberg

   Vad roligt att höra, Käthe – varmt välkommen hit! /Charlotta

 • Jessica L

  Alltså, det är så jäkla fint!!

  • Charlotta Flinkenberg

   Tack snälla Jessica! Ja, vi är verkligen tacksamma och nöjda. Ska bli så roligt att flytta in. /C

 • Varmt välkommen! Ser fram emot att följa din blogg och är så glad att du valt att lägga den här hos oss.

  • Charlotta Flinkenberg

   Tack snälla Rosie! Jag ska göra mitt bästa för att inte göra dig besviken =)

 • Lundakvinnan

  Grattis till ett fantastiskt hus! Skall bli spännande att få följa din resa. Jag läser dina två andra bloggar och gillar jättemycket Viktiga bloggen.
  Kram Lundakvinnan

  • Charlotta Flinkenberg

   Tack käraste Lundakvinnan! Vad smickrad och glad jag blir över att du tar dig tid att läsa denna blogg också =) Stor kram tillbaks, Charlotta


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD