Annons


Vinn detta vackra tvätt- och sköljmedelskit från Durance!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håll med om att de här flaskorna gör sig oerhört bra i våra nyrenoverade badrum! Det är tvätt- och sköljmedel från franska Durance, med doften ”Cotton Flower”. Produkterna innehåller aktiva, antibakteriella ämnen och har antikvalster-effekt (eehhhh, vi behöver inte grotta mer i den detaljen. Vi behöver inte ens låtsas om som att kvalster ens existerar i våra lakan). Kostar 159 kr styck. Jag lottar ut ett kit åt en av er, bra va? Så här gör ni för att tävla: skriv en kommentar här nedan om vem som tvättar i ert hushåll (ni, er partner, barnen eller kanske någon annan). Senast på långfredag behöver jag era kommentarer. Sedan drar jag en lycklig vinnare.

Annons

PS. Spegeln hittade vi på Europamöbler. DS

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

Annons

 • Åsa

  Vi delar på det jag och min man, oftast tvättar vi faktiskt tillsammans och det gör tvättandet lite roligare. Vi bor i lägenhet på tredje våningen (utan hiss) så det blir en del spring men känslan när det är gjort är oslagbar, vi har ett effektivt torkrum så när tvättiden är slut är allt rent, torrt och inlagt i garderoben.

 • Maria Castrèn

  Jag brukar för det mesta sköta tvätten själv. På vintern stryker jag tom tvätten (rena terapin). Men nu med högra handen i opererad så får alla hjälpa till.
  Dottern 12 år får bästa betyg, hon förstår sig på kläder.Gubben i huset tycker man tar allt från sträcket och trycker in det i skåpet (vika ? varför?). Sonen 14-år har för det mesta så oljiga händer att han inte får komma nära. Yngsta dottern 5-år vill gärna också hjälpa till.

 • Sara

  Det är för det mesta jag som tvättar men min karl slänger också in en tvätt då och då – oftast på eget initiativ och inte beordrad. Även om det senare händer det med! När vi var ”unga” tvättade vi oftast tillsammans .

 • Anna Åhlgren

  Såg min man tvätta en gång (när vi precis börjat dejta) och efter det bestämde jag mig för att jag sköter tvätten…alltid! Han sköter många hushållssysslor men inte tvätten…aldrig!

 • Sara

  Min man!

 • Anneli Svensson

  Hemma är det jag som tvättar, är bara vi två kvar var 6 st innan alla flyttade
  tycker faktiskt det är rogivande på ngt sätt, t o m så att jag hämtar mitt lilla barnbarns (1 år)
  tvätt oxå o tvättar de små fina kläderna……

 • Jenny sandell

  Jag tvättar mest hos oss. Har fått nått slags kontrollbehov över tvätten haha.

 • Affe

  För det mesta jag som tvättar, blir aldrig nöjd med mannens sätt att vika :))

 • Julia

  Både jag, mamma och pappa tvättar hos mig… Perfekt samarbete 🙂

 • Caroline J

  Jag tvättar. Jag gillar och tvätta och känner en sjuklig tillfredsställelse över en tom tvättkorg 🙂

 • Veronica

  Vi delar lika på tvätten. Jag ser till att det blir rätt sorterat och räddar känsliga saker från att tumlas och han styr allt som har med strykning att göra. Funkar fint.

 • Jennie

  Hos oss är det mest jag och jag vill ha det så. Av alla hemmasysslor gillar jag den mest. Min man gör det då & då men jag tycker (och känner mig lite fånig samtidigt ibland..) att han hänger tvätten Helt fel så helst vill jag inte att han rör tvätten 🙂 En gång hade han hängt en av mina klänningar på en krok… Tyget i ryggen blev ju helt uttöjt! Du kanske förstår varför jag vill sköta den här sysslan?! =D

 • Malin

  Hemma hos mig så är det jag och mamma som tvättar!

 • Marita

  Som ensam mamma behöver du aldrig fundera över arbetsfördelningen, vabbandet och egentiden, det löser sig själv. Du gör allt jobbet själv, blir nästan sjuk när det är dags att vabba igen och egentiden – ja den fixar du tillsammans med ungarna. Och jag älskar’t!!!! Som kvalsterallergiker skäms jag över att inte har hört talas om detta tvätt- och mjukmedelsmärke. Snacka om vardagslyx!

 • Ia

  Jag är den som sköter tvätten hemma hos oss. Jag tycker att det är en helt ok syssla men lite trevliga tvättmedel livar ju förstås upp det hela en smula!

 • Gunilla.M.B

  Det är jag själv som tvättar hemma hos oss – maken gör annat – så det är en helt okey fördelning ! Tackar inte nej till lite nytt och uppfriskande till tvättningen !

 • Emilia G

  Det är jag som tvättar medan min man lagar all mat och faktiskt städar också.. Jag är inte bra i köket men en fena i tvättstugan! Har nästintill pervers läggning till att vika tvätt och mangla mm.Vill att det ska dofta rent och fräscht. Kanske för att när jag var liten så var allt skrynkligt och smutsigt, fanns aldrig rena kläder pga mina föräldrar jobbade i skift. Att tvätta har blivit sätt för mig att ha kontroll! Dessa saker verkar ljuvliga och även dekorativa. Håller tummarna!

 • Sofie L

  Ja, gud så snygga! Jag är mammaledig så hos oss är det jag som kör igång maskinerna men sen får min man hänga tvätten för det är så tråkigt tycker jag. Sen sorterar jag in kläderna i rätt garderob (mina och barnens) maken får allt sortera in sin egen tvätt 🙂


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD