Annons


Dags att sluta drömma och börja trolla

Closet

Jag har drömt om hur mitt spatiösa och flotta dressingroom på vinden ska bli i huset. Åh, så många timmar jag spenderat på att drömma mig bort! Vit, tjock heltäckningsmatta. Rosa tak. Platsbyggd inredning med lite snirkliga hörn, visa sidor med glasdörrar och andra öppna. Belysning för skoförvaringshyllorna. En rosa divan i sammet med guldtassar. En svulstig spegel. En sån där fristående lådförvaring (tänk köksö fast i walk-in-closet-manér) mitt i med ett ”tak” av glas så att man ser smyckena som ligger i lådorna under, precis som i en butik.

Annons

Nå, hur går det? Det går käpprätt åt skogen, tackar som frågar! Jag har fixat det rosa taket. Och rummet står tomt, redo att inredas. Ungefär så långt har jag kommit. Sen tog både ork och pengar och engagemang slut. Att inreda som jag vill ha har jag tidigare i bloggen kunnat konstatera kräver att jag vinner en sexsiffrig slant på lotto. I väntan på den vinsten måste jag helt enkelt tänka om och sätta igång om det ska bli någon klädförvaring innan jag går i pension.

Jag lånar lite inspiration av Lisa Vanderpumps garderob (bilden) så länge. Hon vet vad jag talar om! Lisa är en av drakarna i ”The Real Housewives of Beverly Hills” och även skådespelerska och författare.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons


Annons


Annons
SENASTE FRÅN DRÖMHEM & TRÄDGÅRD